Kajli Džener, lepotica iz rijaliti programa "U korak s Kardašijanima" otkrila je da su ona i Trevis Skot promenili ime sinu i da se on ne zove više Vulf (Vuk). "Za vašu informaciju, ime našeg sina nije više Vulf", napisala je ova Amerikanka koja, inače, zarađuje milijarde od svoje kozmetičke kompanije.

"Prosto smo osećali kako to nije on. Samo sam htela to da vam javim zato što sad svuda viđam ime Vulf", dodala je Kajli. Dečak je rođen 2. februara, samo dan nakon rođendana njene ćerkice Stormi Vebster. Kajli je dodatno mistifikovala datum, naglasivši numerički niz 2/2/2222. a devet dana kasnije objavila na Instagramu i ime sina Vulf Vebster. To ime je upisano i u dečakovu krštenicu, ali samo nekoliko nedelja kasnije su se roditelji predomislili.

Vest je izazvala ogroman broj komentara na društvenim mrežama, a najviše je negativnih - "šta li će sada da smisle", "mora da je već bilo zauzeto to ime za budući vebsajt", "procenili su da ne mogu da zarade od imena Vulf" samo su neki od izraza osude za ovakav postupak Kajli i Trevisa.

Kardašijanke su, inače, poznate po neobičnim imenima koje daju deci. Tako je najpoznatija sestra - Kim - dala deci imena Nort Vest (na engleskom, "sever zapad"), Čikago Vest i Psalm Vest. I prvo Kajlino dete nosi ime sa čudnim značenjem - Stormi, po izgovoru, istovetna je reči "olujna" na engleskom.

kajli dzener travis skot
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna