Vest da je Sofija Milošević ponovo trudna oduševila je sve, naročito zato što je objavljena na fantastičan način.

Naime, ovo je po prvi put u istoriji modnog magazine Elle u Srbiji da na naslovici bude jedna trudnica. Lepa Sofi je  pozirala u crnom korsetu sa rukavima, a uz vitku figuru, njen trudnički stomačić je u prvom planu.

 Saznaje se i da manekenka čeka drugog dečaka! U kakvom svetu želi da on raste i koje vrednosti želi da mu usadi?

"Stalno razmišljam u kakav svet donosim svoju decu, u kakvom će okruženju stasavati, da li ću uspeti da ih usmerim na pravi put, a tu je i kompleksno pitanje vaspitanja, kako da im pružiš sve, a da ih ne ušuškaš previše pa da im to šteti", rekla je Sofija za Elle.

"Mene su uz mamu podizali i moji baka i deka, to su najbolje osobe koje sam ikad srela i oni su me naučili osnovnim vrednostima koje želim da prenesem svojim sinovima. Pre svega da budu dobri ljudi, ali da budu i borbeni, da rade na svom usavršavanju u kom god smeru otišli.

Da budu dobro informisani jer mislim kako je danas veoma važno odoleti manipulacijama. Želim da budu nesebični, da poštuju i vrednuju žene, i mene, i sve oko sebe. Ne znam kakav će biti njihov karakter, ali trudiću se da ih usmerim koliko mogu, što se žena tiče, da ih tretiraju onako kako ja volim da mene neko tretira: da budu pažljivi, nesebični, da se trude i da su im važne prave vrednosti.

Da iza njih ostane neki lep trag. Važno je da si vreme provodio sa dobrim ljudima, da si radio lepe stvari, gradio lepe uspomene, anegdote, a ne da si nekom ostavio gorak ukus u ustima", ispričala je Sofija.

Da podsetimo, ona i Luka Jović već imaju sina Alekseja, a nedavno su proslavili njegov prvi rođendan.

Izvor: Lepa&Srećna