Kad trudnica nešto poželi, ne valja se da je pustite da čeka! Tako je i Sofija Milošević odlučila da sebi ispuni želju i među prvima okiti novogodišnju jelku jer uživa u ovim dekoracijama.

Srpska manekenka živi sa sinom Aleksejem i mužem Lukom Jovićem u divnoj vili u Španiji, a svoje pratioce redovno oduševljava novim slikama. Posebna prilika bila i njena objava vesti o drugoj trudnoći, što je praćeno i naslovnom stranom magazine Elle, prvom u istoriji na kojoj se pojavila trudnica.

Sada je ponovo sve obradovala prizorima iz dnevne sobe gde je ispred kamina okićena velika jelka. Na njoj dominiraju crveni cvetovi stilizovani po uzoru na "božićnu"zvezdu", odnosno poinsetiju, omiljenu biljku u vreme kad se spremamo za Novu godinu.

Ima i dosta zlatnih cvetova, kao bleštavih traka, a tu su igračke i Deda Mraz za malog Alekseja, i novogodišnja bajka može da počne. 

"Opet je stiglo to doba godine! Volim, volim vreme Božića i volim da kitim jelku, volim čitavu euforiju koja s tim dolazi", napisala je Sofija.

Instagram / sofijamilo Okićena najviše crvenim i zlatnim cvetovima.

Izvor: Lepa&Srećna