Njena lepota je neobična i uzbudljiva kao priroda, nimalo nalik silikonskim damama koje su okupirale Instagram i TV kanale. Maša Memedović je mlada filmska montažerka koja strpljivo gradi karijeru uz svog slavnog oca Jovana Memedovića.

 Ona je član tima "Sasvim prirodno", a kako se navodi, kreativnost je ispoljavala još kao dete i zatim film i montažu zavolela u srednjoj školi.

Mašin Instagram profil obiluje slikama iz prirode, ali ne može da promakne nikome njena nesvakidašnja lepota - bademaste oči, visoko čelo, ovalno lice i duga kosa. Posebno zanimljivo izgleda kad su ovi ženstveni atributi  u kontrastu sa sportskom odećom i obućom, prikladnom za tako česte boravke u divljini.

Kako u timu kažu "ona u genima nosi ljubav prema prirodi i želju za novim predelima, pa često putuje u potrazi za avanturom". Međutim, mlada Maša izuzetno atraktivno izgleda i kad se dotera za svečanije prilike, a najviše lajkova dobijaju njene slike sa ocem, sa kojim je udružila snage u radu na projektu snimanom u Irskoj.

Izvor: Lepa&Srećna