Voditeljka Aleksandra Ivanović veliki životni udarac doživela je 2019. godine kada je pilot Vladimir Bulat, sa kojim je godinu i po dana bila u emotivnoj vezi, nastradao.

"Mama je plačući ponavljala “Bulat, Bulat”. Tako je zvala Vladu. Prenula me je iz sna, a znajući koliko je on sjajan pilot, nije mi palo na pamet da je moglo nešto da mu se desi. Pozvala sam kolegu Mladena koji je izveštavao o tom događaju. Uz komentar da je slika loša, rekao je da će mi se javiti. Kad mi je saopštio da pilot, nažalost, nije preživeo, zanemela sam", govorila je 2019. godine nakon tragičnog događaja za Hello! . Voditeljka danas  ne želi za propuštenim prilikama i smatra da sreću mogu doneti i stinice.

"Sreću može da donese bilo šta pa i sitnice. Ko zna za čim bih sve mogla da žalim ali i ne razmišljam o tome. Radila sam u životu onako kako sam u datom trenutku osećala a ono što mi je najvažnije bilo je sve iz srca. Verovala sam da je to za mene najbolji put. Sada razmišljati o tome da li je nešto trebalo ovako ili onako, prosto nema smisla", rekla je za "Blic" i istakla da su teški trenuci sastavni deo života.

" Svaki čovek u životu ima i lepe i teške trenutke. Kako bismo se radovali da ne znamo šta je tuga. Čovek mora da nosi svaki teret života koji mu je dat. Ja sam zahvalna na svemu: na divnom detinjstvu, divnim roditeljima, porodici, prijateljima. Hvala Bogu na svemu", ispričala je Aleksandra  i istakla kolika je važnost vere.

" To kakav je neko čovek, uverena sam, zavisi od toga da li se trudi da, pre svega, u sebi pronađe Boga. To je tako kompleksna stvar ali i najvažnije pitanje u životu. Mi se rodimo i dobijemo od roditelja i društva neko vaspitanje, usmeravanje ali čovek je dužan da sam sebe vaspitava dok je živ, da se koriguje, da napreduje u duhovnom smislu. Svedoci smo i kroz istoriju da su ljudi u kojima ne živi Bog odnosno ljubav, milosrđe, empatija, dobrota, ustvari zveri u ljudskom obliku. Da su čisto zlo. A zlo su jer u njima nema ljubavi, odnosno Boga. Takvi nam nameću ovakav život i zato je toliko nesrećnih, nezadovoljnih, potlačenih, zato je presudno biti čovek u svoj slavi božijoj. “Hodite k meni svi vi koji ste umorni i natovareni i ja ću vas odmoriti” (Jevanđelje po Mateju). Hoću reći, svi odgovori su nam dati u Bibliji, čitajmo je!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna