Kad vam šok i neverica stisnu dušu i srce, ne možete da dišete. Ovim rečima opisuje Aleksandra Ivanović strašne trenutke kad je saznala za smrt Vladimira Bulata, pilota kojeg je volela i sa kojim je proživela neka od najlepših iskustava u svom životu.

Voditljka Jutarnjeg dnevnika TV Pink je primila tu vest samo što su Vlada i ona proslavili rođendane u junu te, 2019. godine i planirali da se ponovo uskoro vide. Naime, njih dvoje su nastavili veliko prijateljstvo i druženje, mada su se emotivno već bili rastali, a onda je njegova pogibiija promenila sve.

"Mama je plačući ponavljala `Bulat, Bulat`. Tako je zvala Vladu. Prenula me je iz sna, a znajući koliko je on sjajan pilot, nije mi palo na pamet da je moglo nešto da mu se desi", ispričala je Aleksandra za Hello. "Pozvala sam kolegu Mladena koji je izveštavao o tom događaju. Uz komentar da je slika loša, rekao je da će mi se javiti. Kad mi je saopštio da pilot, nažalost, nije preživeo, zanemela sam."

Kako je objašnjeno, avion Zlin kojim je Vlada upravljao srušio se iz nepoznatih razloga. Dogodilo se to na samo nekoliko stotina metara od aerodroma kod Ečke, gde su ranjje oboje rado odlazili. 

"Kada me je prvi put poveo, ostala sam sa njegovim kolegama ispred hangara", pričala je voditeljka. "Dok je izvodio akrobacije, toliko sam vrištala od straha da su mi se svi smejali. Iako je bilo božanstveno, nisam smela da gledam. Objašnjavao mi je da je najbezbedniji kada je avion na velikoj visini jer, šta god da se desi, ima vremena da reaguje. Kad se spusti nisko, najvažnije je da ga ne izda mašina", rekla je Aleksandra.

Da li se upravo to dogodilo kobnog dana? Nakon nesreće, lepa voditeljka je priznala da je i sama jednom pilotirala tim avionom. Kao najdražu uspomenu sačuvala je taj trenutak kad joj je, na kratko, prepustio komande i sve snimio. 

"Bio je neobičan, uporan, vredan, pun elana", opisala je Bulata. "Ništa osrednje ga nije zanimao, a meni je bio vitez." 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna