Rijaliti zvezda Kim Kardašina uvek iznova nađe način da bude u centru pažnje. Kada nije u pitanju garderoba onda je neka od njenih izjava. Tako i sada podigla veliku prašinu kada dala savet ženama koje žele da postanu preduzetnice.

"Imam najbolji mogući savet za sve žene u poslu. Trgnite se i počnite da radite. Čini mi se da danas niko ne želi da radi', rekla je Kim zbog čega je ubrzo postala tema podsmeha. Mnogima je ova njena izjava zasmetala jer je upravo Kim ta koja ne voli da radi. Podstakla je i jednu devojku koja je radila za porodicu Karašijan da kaže šta ima na ovu temu.

"Bila sam urednica aplikacija za porodicu Kardašijan 2015. godine. Radila sam danima i noćima, vikendom, a mogla sam sebi da priuštitim najjeftinije namirnice", napisala je Džesika Defino na Tviteru i istakla kako je sa tom platom jedva pomogla da preživi. 

Priznala je da lagala da je bolesna jer nije imala novac za benzin da ode do posla. Ipak, najviše joj je smatalo što su sestre od nje zahtevale da izgleda besprekorno.

"Najpoznatije sestre na svetu postavile su nemogući standard lepote, terale su nas ostale da 'držimo korak' s njima. Nikad se nisam osećala dovoljno dobrom ", napisala je ona.

Kim je jasno stavila do znanja da ne haje mnogo za mišljenja drugih.

"Ljudi misle da samo živimo od svoje slave. Koga briga. Mi se osvrćemo samo na pozitivne kritike i ubijamo se od posla da bismo imale sve što danas imamo. Žao nam je ako mislite drugačije, ali nemamo energije da se borimo sa vama. Ne moramo biti pevačice, plesačice ili glumice, živimo svoj život i gle čuda - uspele smo", izjavila je ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna