Glumac Andrija Milošević na televiziji i društvenim mrežama je uvek nasmejan, vedar i duhovit. Nedavno je dobio sina sa svojom izabranicom Aleksandrom, a koliko ih je ta uloga promenila i kako se zaista slažu, otkrile su komšije na Banovom Brdu.

"Toliko su divni da je to teško opisati rečima. Uvek se ljubazno jave. Andrija je uvek raspoložen. Dok je Sandra bila trudna, sve je sam teglio. Iz garaže iznosi desetak kesa, sve sam nosi. A kada ga pitamo komšija dal treba pomoć, najljubaznije se zahvali. Često ga komšije iz zgrade zamole da ispriča neki vic i nikada mu nije teško. Mene da neko toliko smara da pričam viceve i da ih zasmejavam, pravila bih se da komšije ne vidim, ali ne i on. Baš je pravi veseljak. Sandra je slatka, ali je totalno drugi tip od njega. Nekada mislimo da je ljuta, ali to je njen temperament", rekla je jedna komšinica, dok je jedan stariji gospodin oduševljen Andrijom.

"Andrija je legenda. Mlad, radan, on je ponos našeg komšiluka. Baš mi je drago što su dobili sina, dugo su želeli da dobiju dete. Biće to mali glumac. Ne može kruška no pod kruškom. Ona njegova je fina. Idu jedno uz drugo. Ali mi se čini da ga ona drži pod okom. Da ne sme od nje da se čuje. Da ona diriguje. Ali neka ga. Mora neko da obuzda taj njegov mladalački temperament", rekao je on za "Blic".

Aleksandra i Andrija postali su roditelji 25. februara, a sinu su dali ime Relja.

"Ime mu je dao jedan od mojih najboljih drugova, Stevan, s kojim sam krenula u prvi razred osnovne škole još 1990. godine i dan-danas smo nerazdvojni, pa je onda i ime koje je on dao našem sinu još lepše", rekla je Sandra za "Story" a Andrija je otkrio da se posebno raduje što u porodicu stiže sin.

"Voleo bih da imamo i ćerku i sina. Radovati se novom životu, to je nešto najsvetije pod ovim nebom. Imati osećaj smisla i potpune ispunjenosti, to je ono za čim traga svaki dobar čovek. Imam utisak kao kada se pred zoru rađa Sunce, pa pomisliš: Bože, koliko je lepo", rekao je glumac koji nije krio koliko želi da postane otac.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna