Porodicu Kardašijan-Džener možete da volite ili da mrzite, ali jedno je sigurno - oni su promenili svet. Uticajne, bogate i moćne sestre uzor su brojnim devojkama širom planete, a svaka je uspešna u svojoj sferi delovanja. Kendal Džener gospodari modnim pistama, a osim što ima prezime koje joj je otvorilo mnoga vrata, manekenske je građe, pa je saradnja sa najpoznatijim svetskim dizajnerima logičan sled događaja.

Ipak, dvadesetšestogodišnja Amerikanka i te kako vodi računa da ono što joj je majka prirodna podarila održava ishranom i redovnim fizičkim aktivnostima. Manekenka je otkrila navike kojima duguje svoju vitku liniju - zeleni čaj konzumira i ogromnim količinama.

 "Obožavam ga i dnevno popijem barem 12 šoljica", rekla je Kendal i dodala da je jabuka njeno omiljeno voće.

"Moram da pazim na energiju i zato jedem puno jabuka u kombinaciji s obrocima bogatima proteinima", rekla je jednom prilikom polusestra Kim Kardašijan i napomenula da joj je potrebno između sedam i osam sati sna da bi funkcionirala i osećala se dobro.

"Najvažnija stvar u održavanju dobre forme je san", rekla je Kendal koja je redovna i na treninzima a pilates najviše upražnjava. Paparaci su je uslikali kako je na prvi trening u novoj godini stigla u svom besnom "Ferariju" u društvu obezbeđenja.

Profimedia Kendal Džener ide na pilates

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna