Posle šest godina braka Goga Sekulić razvela se od supruga Uroša Domanovića sa kojim ima sina Vasilija Andreja. Pevačica je napustila Cirih i sa sinom se vratila u Beograd, a o kraju braka je govorila otvoreno.

"Prosto ta neka daljina. On je u Švajcarskoj, a dete je u Beogradu. Iz nekih naših ličnih razloga koje ne želimo da iznosimo moralo je tako da bude. Nit je meni lako da budem sama sa detetom, nit je njemu lako da bude tamo sam. Da ne bi dolazilo do nekih rasprava, tenzije i loše atmosfere zarad sreće našeg sina mi smo odlučili da ostanemo prijatelji", ispričala je pevačica za "Kurir" i priznala da joj nije bilo lako da kaže roditeljima da se razvodi. Izvor blizak pevačici tvrdi da joj je smetalo to što je Uroš, navodno, bio fokusiran samo na sportsku karijeru.

"Uroš je pak insistirao da ostanu u Cirihu jer ima svoju sportsku akademiju i onda je i to razumljivo budući da tako zarađuje i učestvuje u svemu oko deteta. Goga se s tim ipak nije složila jer je od starta bila stub porodice, posebno od kada je došlo dete, pa je ovog puta prelomila po svome iako razume Uroša i ne zamera mu što je tamo. U svakom slučaju, nije imala podršku i pomoć u onoj meri koja se očekuje kada imate malo dete, ali je imala i strpljenja znajući koliko je Urošu važna karijera i koliko mu znači brazilsaka džiudžica u kojoj je svetski prvak. Ipak, posle dugo vremena, osetila je da ona mora mnogo više da vuče i da je sama u celoj priči, pa je prelomila i došla s detetom u Srbiju i sama je s malim", rekao je izvor za " Skandal".

Goga je sa Instagrama uklonila zajedničke fotografije sa suprugom, ali je naglasila da su se rastali u prijateljskim odnosima.

"Uroš i ja smo u odličnim odnosima. Još uvek verujem u ljubav. Verovala sam i u brak. U svakom slučaju zbog našeg sina Uroš i ja smo se dogovorili da ostanemo u dobrim odnosima", rekla je Goga.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna