Svi žele da zavire u delić privatnog života slavnih parova! Tako je i sa Ivanom Bosiljčićem i Jelenom Tomašević, koji su jedan od retkih parova na estradi koji vodi potpuno miran i povučen život bez pompe i skandala.

Ipak, Ivan Bosiljčić je otkrio šta se dešava iza zatvorenih vrata stana.

PROČITAJTE JOŠ: JELENA TOMAŠEVIĆ I IVAN BOSILJČIĆ U "AUTU" KAKAV NIKO NEMA: porodična slika sa Zlatibora oduševila ceo Internet (FOTO)

- U javnosti smo poznati kao jedan ultra ozbiljan par, a privatno smo veoma duhoviti. Puno se smejemo, malo smo i luckasti, imamo naše momente i šale u koje su najbolje upućeni naši prijatelji. Kako kaže Jelenina mama: “samo pozitivno”, ona je inače medicinski radnik, pa zna šta takve misli znače za čoveka - kroz osmeh nam je Ivan preveo taštine reči.

U duhovitosti, priznaje, prednjači njegova lepša polovina. Iako joj je sve dozvoljeno, jednu stvar ipak ne sme da radi pre njim - da ga imitira.

PROČITAJTE JOŠ: SRPSKA TENISERKA ANA IVANOVIĆ USLIKANA U ODMAKLOJ TRUDNOĆI: evo kada Ana i Bastijan očekuju bebu

- Mene ne može da imitira, jer ne sme - kroz osmeh poručuje i objašnjava- Pitajte naše kolege ko je više duhovit, ona ili i ja. Neka to bude mali rat duhovitosti - ispričao nam je glumac i poručio da izazovemo Jelenu da javnosti pokaže taj deo sebe. U jednoj stvari se ipak prilično razlikuju, a Ivan to vidi kao prednost njihovog braka.

Izvor: Blic