Jedna od najlepših srpskih glumica Mirka Vasiljević uskoro će roditi i četvrto dete.

"Nije više pametno da se švrćkam avionima i zato ću, posle nekoliko putovanja sada da se primirim", rekla je popularna supruga fudbalera Vujadina Savića u emisiji Jutro na TV Prva. Da podsetimo, oni su sa decom već neko vreme na Kipru, pa je tu planiran i Mirkin porođaj.

"Termin za porođaj je početak oktobra, ali svi kažu da četvrti put sve može da se odvija malo brže", kaže ona. "To znači da je moguće da beba dođe već u septembru, mada bih ja jako volela da bar malo uđemo u oktobar jer je sad svaki dan za bebu važan."

Prema njenim rečima, biće spremna za rad vrlo brzo posle porođaja, pod uslovom da bude "živa, zdrava i prava" i da dobije "zeleno svetlo" od doktora. "Imam lake trudnoće, ali ja uvek osluškujem svoje telo i čekala sam sedam godina za ovo, četvrto dete", objasnila je Mirka. 

"Rekla bih da smo Vujadin i ja počastvovani i da imamo više sreće nego pameti", malo se našalila Mirka, rekavši da se sada čitava porodica priprema za jesenje obaveze. Deca idu u školu na Kipru, ali se svi raduju i povratku u Beograd gde je njihova stalna baza.

Izvor: Lepa&Srećna