Lepotica Adrijana Lima je već hiljadama puta stajala ispred objektiva, ali još u sebi čuva draž spontanosti koja je svrstava među najbolje fotomodele današnjice. 

Uhvaćena u sred svog garderobera, sa rukama smerno prikrivajući grudi ali sa ubojitim pogledom boginje, bivša srpska snajka izgleda lepše nego na početku svoje karijere. Penzionisani "viktorijin anđeo" je obukao samo crne čarape, a zahvaljujući elegantnim špicastim salonkama, noge deluju još duže nego što su bile na čuvenoj modnoj  pisti.

Garderober je poslužio kao pozadina, sa odećom koja je daleko od savršeno spakovane, a zahvaljujući crno-belom snimku sve izgleda skoro potpuno dokumentarno i vrlo erotično. Naravno da su se svi zapitali -  da li je ovo slikao muškarac? I ako jeste, ko je on?

Odgovor je - ne! Nije. Sliku je napravila Elizabet Šulcer, jedna od vodećih američkih stilistikinja, poznata široj publici po nedavno nagrađivanom filmu La La Lend. Njen stil je veoma ženstven, glamurozan i posvećen visokoj modi a i sama ima ogroman broj pratilaca na Instagramu. Naravno, ne kao Lima - nju sad prati više od 12 miliona ljudi!

Izvor: Lepa&Srećna