Dan zaljubljenih je, pa su društvene mreže preplavljenje porukama ljubavi. Najčešće se oglašavaju srećno zaljubljeni parovi koji i na ovaj javni način pokazuju emocije. Danijela Martinović odnedavno je, posle 24 godine, sama. To joj nije skinulo osmeh s lica niti joj srušilo veru u ljubav i postojanje srodne duše. Na Dan zaljubljenih se oglasila porukom za koju mnogi misle da ima skriveno značenje.

"Kiša ne može ništa nego padati. Ljubav ne može ništa nego voleti", napisala je Danijela a njeni obožavaoci su je obasuli komplimentima, ali i rečima podrške.

Inače, pevačica je nedavno iznenadila izjavom o srodnim dušama, istakvši da je ona svoju pronašla u prijateljici.

"Verujem u srodne duše, ali nikako ne verujem da to mora biti muško-ženski odnos. Srela sam puno takvih odnosa na primer učenik i učitelj, prijateljice, pa roditelj i dete, kad su po duši srodni, kad isto gledaju, isto razmišljaju, kad ih iste stvari nose, isto rastu", rekla je Danijela u emisiji Narodnog radija pa dodala smatra da je žena ženi najveći oslonac i inspiracija.

"Mi žene volimo misliti da to mora biti muškarac, ali ne mora. Moja prijateljica Doris je meni srodna duša", kazala je pevačica.

Podsetimo, Danijelin bivši partner Petar Grašo 19. februara s ženi Hanom Huljić sa kojom čeka dete.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna