Saša Kovačević uskoro bi i formalno mogao da izgubi titulu najpoželjnijeg neženje u Srbiji. Njegovo srce, čini se zauvek, osvojila je nekadašnja misica Zorana Tasovac. Pevač često ističe da se ona mnogo razlikuje od drugih devojaka, a pre svega skromnošću i željom da živi daleko od pažnje javnosti.

Kako se par ne odvaja, mnogi s nestrpljenjem iščekuju da se jedno drugom zakunu na večnu ljubav. Pevač je najavio intimno venčanje na egzotičnoj lokaciji.

"Zorana i ja živimo kao da smo u braku. Venčanje će nam biti intimno, na egzotičnoj lokaciji daleko od Srbije. Papir mi nije bitan, ali planiram da se oženim svakako", rekao je za "Informer" Saša koji je Zoraninu ćerku Iskru prihvatio kao svoju.

"Iskra je moja ćerka, tako je doživljavam od prvog trenutka. Nisam joj biološki otac, ali je zovem svojim detetom. I sutra kada budem imao biološko, Iskra će biti moje prvo dete. Često sam u poslednje vreme čuo komentare: "Ali ona nije tvoje dete." Jednostavno, ja u svojoj kući ljude mogu da zovem i doživljavam kako ja želim i osećam. A nju osećam kao svoju. Zato ne dozvoljavam zlim ljudima da ulaze u moje dvorište i moj život", rekao je pevač i istakao da će Iskri uvek biti podrška.

"Može da me zove kako god poželi, ali izabrala je da budem njen 'papa'. Ona ima biološkog tatu, ali ja ću joj svakako u životu biti podrška za sve", kazao je Saša.

Saša ističe kako mu je Zorana naveća podrška ali i najoštriji kritičar, kao i da zajedno odlično funkcionišu.

Instagram/SasaKovacevic Saša Kovačević i Zorana Tasovac u vezi su već četiri godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna