Ana i Strahinja pokazali su da je za dobar život potrebna samo ideja, oni zajedno čine Whatifness tandem i odlučili su da stari autobus pretvore u novu neobičnu kuću. 

Njih dvoje su rešili da se upuste u novi projekat kupovine i transformacije starog autobusa u novu kuću koristeći platformu sasomange.rs. Sve je počelo od oglasa kada su nakon višemesečne pretrage upecali ikonu jugoslovenskog transporta – FAP Sanos autobus star 30 godina.

Nekima je ovaj autobus delovao kao starudija za staro gvožđe, ali njih dvoje su shvatili da je potrebno malo mašte i vere i na dobrom su putu. Njihova originalnost se do sada u više navrata pokazala kao neverovatno korisna stvar.

Nakon kupovine busa krenuli su sa transformacijom, kupovinom potrebnog materijala i angažovanjem potrebnih majstora takođe preko ove platforme. Finalna faza ovog velikog projekta jeste opremanje unutrašnjosti nove kuće i kupovina svih potrebnih stvari na sasomange.rs koje možete pogledati i na njihovom Instagram profilu na ovom postu. Oni su pokazali da od onoga što mnogi misle da je starudija koja je spremna za otpad može da se pretvori u novi prostor za život, a potrebno je samo uložiti malo mašte i verovati u to.

Prvi deo transformacije objavljen je u video snimku i već se može videti da će se ovaj autobus pretvoriti u pravi mali raj za uživanje. Ne možemo ni da dočekamo kako će izgledati po završetku radova.

Pogledajte kako autobus izgleda nakon prve faze radova:

Izvor: Lepa&Srećna