Bojana Barović ima bogatu manekensku karijeru, ali ne voli kada se slike obrađene filterima i fotošopom stalno objavljuju na društvenim mrežama.

"Nisam protiv obrade fotografije, naprotiv, iz tog sam posla gde je to bilo aktuelno davno pre IG, ali sam i te kako protiv izmenjenog ličnog opisa… ", napisala je Bojana, objavivši dve verzije svog selfija - pre i posle filtera.

Međutim, ključna je, po njenom mišljenju, mera u svemu.

"Uz ovakvu obradu fotografija i svakodnevno postavljenje selfija bez nekog preteranog razloga, imala bih sigurno mnogo veći broj pratilaca koji bi iz dana u dan imali prilike da svedoče mojoj “savršenosti” i iz dana u dan da upadaju mnogo dublje u svoju “nesavršenost”… Uticaj koji imaju društvene mreže nije nešto što se dešava na svesnom nivou i svakako ne nešto što se desi preko noći… ", kaže Bojana.

Ishrana Bojane Barović i fotografije u kupaćem kostimu
Instagram / bojanabarovic 

"Neće proći dugo vremena a nesigurnost, nezadovoljstvo ljudi raste iz dana u dan a razlog je maskiran. Pazite se, većina ovakvih slika je daleko od prave!"

Lepa supruga Nikole Rokvića ističe: "Ne znam kada je look sa naslovnih strana postao norma za svakodnevni život, ali to baš i nije moralo da se desi. Takodje, u celoj žurbi preradjenih fotografija, znam čuli ste već, ali sve liče jedna na drugu, ja više nikog živog ne prepoznajem."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna