Koliko vreme ume da bude neumoljivo, pokazala je nekadašnja holivudska zvezda Bridžet Fonda. Ova 58-godišnja glumica fotografisana je prvi put posle 12 godina i toliko se promenila da su je jedva prepoznali i najverniji obožavaoci.

Bridžet Fonda nosila je nadimak "Holivudska sirena" zbog izgleda - bila je mršava, plavokosa - a danas nije ni nalik osobi kakvu pamtimo. Njena zlatna kosa sada je seda, nosila je crno-belu košulju na pruge, široke pantalone i bilo je evidentno da je dobila dosta kilograma. Iako je prirodno da se izgled tokom godina menja, komentari koje su izazvale njene fotografije su surovi.

"Izgleda zaista užasno!";" Mislim da ovo uopšte nije ona! Gde je nestala ona lepotica?!" ; "Neka joj neko pomogne, vidi se da je nesrećna. Možda je depresivna", samo su neki od negativnih komentara ali bilo je i onih koji su joj stali na stranu uz obrazloženje da izgleda kao prirodna, normalna žena.

Profimedia Bridžet Fonda danas izgleda neprepoznatljivo

Bridžet Fonda u braku je sa Denijem Elfmanom sa kojim ima sina Olivera (17). Igrala je u brojnim hitovima uključujući i "Džeki Braun" Kventina Tarantina a vrhuncu karijere se povukla iz sveta filma. Poslednji put javnost ju je videla 2009. godine na premijeri Tarantinovog ostvarenja "Inglorious Basterds".

Profimedia, Youtube/Printscreen/ScreenSlam Bridžet Fonda nekada

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna