Glumica Ana Faris se nakon razvoda od Krisa Prata povukla iz javnosti jer joj je, kako se govorilo, kraj braka koji je trajao osam godina teško pao. Upućeni kažu da ju je posebno pogodilo što je on samo četiri meseca kasnije, utehu pronašao u zagrljaju ćerke Arnolda Švarcenegera, Ketrin.

Nakon kratke veze već ju je zaprosio, a Ana je isticala kako je presrećna zbog bivšeg muža. Kada je Kris dobio ćerku sa novom suprugom javno se pohvalio da joj je zahvalan jer mu je ona omogućila "neverovatan život i zdravu ćerku". 

To su mu mnogi zamerili jer je sin kog je dobio sa Anom po rođenju imao cerebralno krvarenje koje je ostavilo neizbrisive posledice na njegovo zdravstveno stanje i pokretljivost. Čini se da je uprkos onome što je govorila sve ovo uticalo na Anu. Osim što se retko pojavljuje u javnosti, glumičino poslednje izdanje je veoma zabrinulo njene obožavaoce.

 Nju su paparaci uslikali kada je odlazila s pilatesa, a mnogi su primetili da izgleda umorno i iscrpljeno.

Profimedia Ana Faris neprepoznatljiva

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna