U domu poznatog voditelja danas je posebno slavlje. Naime, njegova 12 godina mlađa izabranica Anja Petrović rodila je ćerku, a lepe vesti je ponosni tata podelio na Instagramu.

Ivan je objavio i prvu fotgrafiju ćerke i otkrio koje ime su odlučili da joj daju. "Hej ljudi, rodila se Lola Ivanović. Moja druga ćerka! Toliko od mene za danas" napisao je kratko voditelj.

 "Hej ljudi, rodila se Lola Ivanović. Moja druga ćerka! Toliko od mene za danas" napisao je kratko voditelj uz ćerkinu fotografiju iz porodilišta, a čestike su pristizale sa svih strana.

Loli se najviše obradovala starija sestra, sedamnaestogodišnju Staša. Sa ćerkom iz prvog braka Ivan ima sjajan odnos.

ivan ivanovic postao tata drugi put
Instagram/Ivan Ivanovic 

"Teško je zamisliti bolji odnos od onog koji imamo moja ćerka i ja. Proputovali smo svet, a i dalje je ona meni najbolje društvo i ja njoj ", istakao je Ivan 2018. godine u intervjuu za "Story" i dodao da je sa ćerkom pre svega prijatelj.

 "Za mene je privilegija da ćerka, tinejdžerka, voli da sa mnom putuje i, uopšte, provodi vreme. Od roditeljstva ne pravim veliku nauku, već ga smatram prijateljstvom u kome se, ipak, zna čija je reč poslednja. Smatram da ono, pre svega, treba da proizilazi iz instinkta i, naravno, iz iskustva sa sopstvenim roditeljima. Moraš da se prilagođavaš, da osetiš momenat, da, na kraju krajeva, nadoknadiš nedostatak države u svemu tome, što nije bio slučaj s mojom generacijom" rekao je tada voditelj.

Ivan i Anja su u vezi od 2016. godine, a voditelj je jednom u šali rekao da se divi svojoj devojci kako izdržava da bude u vezi s njim.

Izvor: Lepa&Srećna