Duško Tošić javnosti je veoma intrigantan pre svega zbog braka s pevačicom Jelenom Karleušom. Fudbaler o privatnom životu ne govori nikada i zato je posebno zanimljiv medijima, koji o njemu mogu da saznaju stvari samo preko supruge ili preko objava koje postavlja na Instagramu.

Duško je odrastao u seli Orlovat, nadomak Zrenjanina. Otac i majka su zbog nemaštine morali da ga odvedu u internat, u kojem je proveo tri godine.

"On je neko ko je stvarno iz najteže moguće socijalne priče dodirnuo zvezde. Odrastao je u domu jer su njegovi roditelji bili mnogo siromašni. Rano je počeo da trenira fudbal u ‘Proleteru‘ iz Zrenjanina. To mu je bio beg iz doma. Sa 16 godina prešao je u ‘OFK Beograd‘. Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK-a da je ta sobica u kojoj je on živeo bila oblepljena mojim posterima. Na kraju balade, on se oženio ženom s postera i napravio joj dvoje dece. To je divna, dirljiva priča", otkrila je Karleuša svojevremeno.

Duško je danas uspešan i bogat, a u njegovom srcu posebno mesto, osim ćerki Atine i Nike, kao i supruge Jelene, zauzimaju majka Nikoleta i sestra Katarina, za koju je posebno vezan, a posebno od kada su pre nekoliko godina izgubili oca. 

Katarina je srećno udata i ima ćerku Anju, a često je brata posećivala na brojnim destinacijama na kojima je bio angažovan.

 Izvor: Lepa&Srećna