U poslednje vreme sve glasnije se nagađa da su Jovana Stojiljković i njen kolega glumac Goran Bogdan ponovo u emotivnoj vezi.

Međutim kako oboje ne govore o privatnom životu sve ostaje na nivou nagađanja. Nedavno su zajedno bili na dočeku Nove godine u Puli, a sa njima je u društvu bio i Rade Šerbedžija. Fotografije su osvanule na zvaničnom Facebook profilu jednog pulskog kafića.

Goran I Jovana o svom privatnom životu nikada ne pričaju, ali poznato je da su se njih dvoje upoznali na snimanju serije “Senke nad Balkanom”, a za njihovu vezu se saznalo kada je u Narodnom pozorištu u Beogradu Goran iznenadio Jovanu velikim buketom cveća nakon premijere “Nečiste krvi”.

Sada ih ponovo sve češće viđaju zajedno, nakon što je početkom prošle godine pisano da su raskinuli. Oboje glume u seriji “Područje bez signala”, gde su se navodno ponovno zbližili.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna