Taman kada je trebalo da počnu s planiranjem dugoočekivanog venčanja, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić odložili su planove još jedan put i to iz najlepšeg mogućeg razloga. Glumica i fudbaler će u oktobru postati roditelji četvrti put.

Prvo dete, sina Andreja, dobili su 2001. godine, naredne je na svet došla ćerka Adrijana, a najmlađi sin Mihajlo ima sedam godina. Sve žene trudnoću podnose različito, a Mirka ovaj put ima intezivne mučnine ali ih ipak smatra prirodnom pojavom.

"Vujadin i ja trudnoće nismo čekali, nego se to odmah dešavalo. Svaka trudnoća je bila voljena i željena. Prihvatila sam to sve kao prirodne promene koje se kod žene dešavaju. Za sada u trudnoći nema nikakvih problema, slušam lekare i to je najbitnije. Sa druge strane nema razloga da me Vujadin razmazi tokom drugog stanja. Kroz emotivne stvari prolazimo različito u životu. Ovo je jedna prirodna pojava i žena ima mogućnost da uživa u tome. Danas se susrećemo sa tim da žene imaju problema sa trudnoćom, začećem i da vode brojne komplikacije, i zaista mi je žao zbog toga. Sada se sve više dešavaju ozbiljni problemi budućim majkama. Zbog svega toga nema razloga da se razmazim. Deca su mi uvek tu da mi nešto prinosu i donesu, kad god ja ne mogu. Tu su dva velika muškarca i uvek su tu za mene", kaže Mirka za Blic i ističe da još uvek nisu saznali pol deteta,

 "Još uvek nismo saznali pol deteta. Do nekog septembra ili oktobra ćemo saznati tačan pol. Termin je negde početkom oktobra, međutim uvek to bude deset dana ranije ili kasnije. Porađaću se i ovog puta prirodnim putem. Srbija mi je sigurna opcija za porođaj, ali videćemo vremenom kako će se stvari odvijati", rekla je Mirka.

Izvor: Lepa&Srećna