Glumica Demi Mur mnogo truda i novca ulaže u izgled, a rezultati su i više nego vidljivi. Holivudska diva napunila je 59 godina ali izgleda dvostruko mlađe, a tome doprinose i njene odevne kombinacije, koje su uvek brižljivo birane. Glumica izbegava da nosi tamne boje, ali je na dodeli prestižnih Britanskih modnih nagrada u Londonu napravila izuzetak. Demi je ponela ombre haljinu koju potpisuje modna kuća "Fendi", posutu šljokicama i ukrašenu dugim šlepom.

Dugačke crne rukavice doprinele su da glumičino izdanje bude još glamuroznije, ali cipele koje je glumica ponela izazvale su brojne komentare na društvenim mrežama. 

Naime, Demi je nosila i salonke modne kuće Fendi s zaobiljenim vrhom i nesvakidašnjom potpeticom, u kojima je izgledala pomalo zdepasto.

"Cipele su te učinile starijom. Nisu atraktivne", "Zar nije mogao neko da te posavetuje da obuješ jednostavne salonke?!", "Da sam ja ovo obula svi bi mi se smejali, ali to je, ipak, Demi Mur", samo su neki od komentara koji su osvanuli na društvenim mrežama.

Ipak, ima i onih kojima se cipele dopadaju, a posebno jer smatraju da je time što je ponela "Fendi" od glave do pete Demi želela da pruži podršku prijatelju, dizajneru ove modne kuće, Kimu Džonu koji je proglašen dizajnerom godine.

Profimedia Demi Mur na dodeli prestižnih Britanskih modnih nagrada u Londonu

 Izvor: Lepa &Srećna