Megan Markl pojavila se 27. jula 2018. godine na polo meču u Vindzoru gde je došla da podrži svog supruga princa Harija. Iako vojkotkinja od Saseksa nije jahala konja i udarala palicom na ovom takmičenju, ipak je u njemu imala važnu ulogu: ona je bila zadužena da preda pehar pobedničkom timu, koji je uključivao, na svu sreću, i njenog supruga.

Posle meča, Megan se upoznala sa šampionima i predala trofej kapetanu, polo zvezdi i Harijevom dugogodišnjem prijatelju, Naćou Figuerasu. Onda se okrenula i brzo poljubila svog muža, zagrlila ga obema rukama.

Sigurni smo da nije mogla da odoli!

Kada su ona i Hari odlazili sa terena, pomazila ga je po leđima i onda su se uhvatili za ruke.

PROČITAJTE JOŠ: MEGAN MARKL MORA OVOGA DA SE ODREKNE AKO OSTANE TRUDNA: nećete verovati šta je kraljica Elizabeta zabranila lepoj princezi (FOTO)

Iako Hari i Megan ne bi smeli da pokazuju osećanja na javnim događajima, obično ne idu dalje od toga da se drže za ruke ili ona njega uhvati pod ruku. Jedini put kada su se poljubili u javnosti bilo je na dan njihovog venčanja na stepenicama crkve Sent Džordža.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta o tome šta je Megan uradila i da vidite sliku strastvenog poljupca!

PageBreak

Njihovo današnje ponašanje je ipak objašnjivo. Par ima obavezu da ne pokazuje svoja osećanja na javnim događajima koji se tiču kraljevske porodice pa su malo sebi dali oduška, s obzirom na to da je polo meč nešto što se ne smatra njihovim "poslom".

PROČITAJTE JOŠ: NEĆETE VEROVATI KAKAV LUKSUZ JE KRALJICA ELIZABETA POKLONILA MEGAN MARKL: svi se pitaju šta li će za ovo reći Kejt Midlton (FOTO)

Samim tim, nije čudno da su se malo opustili. Takođe, sigurni smo da nije lako suzdržati se, posebno njima koji su ludi jedno za drugim.

Megan Markl je, kao i obično, oduševila i svojim stalingom. Vojvotkinja od Saseksa je dokazala da je i haljina od džinsa koju je ponela - kraljevska.

Kliknite OVDE da vidite u galeriji sve slike Meganine fantastične modne kombinacije i slike zagrljaja sa princem Harijem!

Izvor: Stil

LepaiSrecna Da li je ovaj problematičan poljubac nešto što nikad nije smelo da se desi!