Darko Lazić i Barbara Bobak su već mesecima u vezi, a o njihovoj ljubavi je bilo dosta kontradiktornih vesti.

Često su obožavaoci imali prilike da ih vide kako uživaju, putuju i podržavaju jedno drugo na nastupima, ali bilo je i napisa da im baš ne cvetaju ruže i da dolazi do žučnih svađa. Sada je mlada pevačica podelila na svom Instagram profilu seriju fotografija sa novog putovanja i konačno joj se ispunio najveći san u životu

Naime, ona je trenutno u Americi a najlepše trenutke proživljava u Holivudu gde je, između ostalog, posetila i čarobni svet Harija Potera.

"Više nikada nigde u životu ne moram da idem", napisala je pevačica uz svoju sliku, a fanovi joj šalju pozdrave uz komentar da je takav provod zaista zaslužila. "Ovo je zvanično najlepši dan u mom životu", dodala je uz drugu fotografiju.

Darko, takođe, uživa u boravku u sunčanom Los Anđelesu, a njihove zajedničke slike pokazuju da svako putovanje, osim za nastupe, koriste i za obilazak mesta koja ih zanimaju.

Instagram / barbara.bobak Ljubavni par uživa na putovanjima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna