Jelena Karleuša ima 43 godine i majka je dvoje dece, ali kaže da je to ne sprečava niti treba da je spreči da se slika u scenskim kostimima i objavljuje te slike na Instagramu.

Ona na ovoj društvenoj mreži ima 2,3 miliona pratilaca i među njima ima mnogo onih koji "lajkuju" njene fotografije, ali često dobija i negativne komentare koji ukazuju na njene godine i roditeljstvo, koji bi - po mišljenju nekih - trebalo da je u tome zaustave.

Jelena, međutim, kaže da je to rezultat "balkanskog primitivizma" pa je sada objavila oštar komentar kao reakciju:

"Dok svetskim zvezdama godine i broj dece pominju kako bi ih pohvalili i naglasili činjenicu da dobro izgledaju, na Balkanu se žene u šou biznisu, a koje su ostvarene i kao majke i kao umetnici, brutalno vređaju. Da, ja imam 43 godine, da, ja imam dvoje dece i da, ja izgledam brutalno dobro.

Nisam službenica u banci, nisam vaša mama, nisam vaša žena, nego JELENA KARLEUŠA, žena koja nosi scenske kostime 27 godina karijere! I to kostime najboljih svetskih dizajnera. Zato i jesam najbolje obučena žena i ovde i šire. Od balkanskog primitivizma mnogih mi se s*re, ali me svakako neće pokolebati", napisala je Jelena na Instagramu, uz fotografiju na kojoj se vidi da ona i Dženifer Lopez nose iste kostime.

jelena karleusa i dzenifer lopez
Instagram / karleusastar 
Instagram / jelenakarleusastar Haljine Jelene Karleuše za leto 2021.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna