Iza poznate književnice Isidore Bjelice ostale su brojne knjige, emisije, intervjui, ali i oni koje je najviše volela: sin Lav i ćerka Vila. Njeni naslednici sećanje na majku podelili su na društvenim mrežama, na dan kada bi proslavila 54. rođendan.

"Danas bi slavili tvoj rođendan. Voli te tvoj sin, večno", napisao je Lav uz fotografiju sa majkom, a ćerka je Vila je objavila majčinu fotografiju iz mladosti, uz citat iz njene knjige.

"Na današnji dan došla sam na ovaj svet, na ovu uzbudlijivu planetu za učenje ljubavi u ekstremnim uslovima! I onda trebalo je polako porasti do duše ove devojčice, i razumeti zašto su naše duše baš izabrale jedna drugu za ovu neverovatnu praksu ljubavi, i onda kad dovolino porasteš da postaneš ponovo devojčica razumeš kako je tvoje više ja znalo mnogo više od tebe i zato je izabralo sve te veličanstvene duše da budu deo ovog puta …roditelje, decu, baku i dedu, prijatelje, čitaoce….. hvala svakom ko mi je pomogao da ponovo pronađem u sebi ovu devojčicu koja svugde vidi samo lepotu i raduje se svakom danu koji joj je darovan. Najviše isto zauvek, srećan rodjendan mama", poručila je emotivna Vila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna