Kada se 8. juna 2008. godine folkerka Jelena Karleuša udala za sedam godina mlađeg fudbalera Duška Tošića, nisu im predviđali svetlu bućnost. Ona je već imala status zvezde i iza sebe brak s Bojanom Karićem, dok je Duško tek započinjao sportsku karijeru.

"On je odrastao u domu jer su njegovi roditelji bili mnogo siromašni. Rano je počeo da trenira fudbal u Proleteru iz Zrenjanina. To mu je bio beg iz doma. Sa 16 godina ga je kupio OFK Beograd. Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK Beograda da je ta sobica u kojoj je on živeo bila oblepljena mojim posterima. Na kraju balade, on je ženu sa postera oženio i napravio joj dvoje dece. To je divna dirljiva priča", otkrila je Karleuša jednom prilikom, verovatno ni ne sluteći kakvi ih izazovi sve čekaju. Zbog Duškove karijere veliki deo braka proveli su živeći na dve različite adrese, a bilo je situacija koje su pretile da ugroze opstanak njihove ljubavi. Ipak, pevačica tvrdi da je u njihovom braku sve savršeno te i da je supurg voli baš onakvu kakva jeste

 "Duško i ja smo 15 godina zajedno. Već smo prestali i da slavimo to zato što, posle 15 godina, to nekako postane stvar koja se ne slavi. Kao i rođendan, kad pređeš 40. (smeh) Smatram da, kada je reč o Dušku, da me on najviše voli bez šminke, bez ikakvih dodataka koji prljaju majicu, košulju, lice, jastučnicu... Nego, kad sam ja ja, a to je negde i najbitnije za jednu ženu, da te muškarac koji te voli, voli onakvu kakva ti zapravo jesi. Jer ovo, ovo nisam ja, ovo je moj posao. Ja privatno i ja poslovno uopšte nismo iste ličnosti" , istakla je Karleuša za Story i priznala da ima brojne mane.

"Niko nije savršen, ne postoji savršen. Ja nisam savršena. Svi imamo mane, a ja najviše. Ja prva. Poenta je prihvatiti nekog i voleti nekog sa svim tim manama. Ako tražite idealnog, teško se to nađe. Ako previše filozofirate, ostaćete sami. Treba samo naći balans, da dobre stvari budu više izražene od onih loših stvari i raditi na tome, na komunikaciji", rekla je ona.

 Izvor: Lepa&Srećna