Zdravlje Milutina Mrkonjića ozbiljno je narušeno, a njegova partnerka, pevačica Ana Bekuta, stoički podnosi dane neizvesnosti. Svoje poslovne obaveze redovno ispunjava, a nije otkazala ni nastupe.

"Bekuti je mnogo teško, boji se za Milutina što je normalno. Ipak, nije joj palo na pamet da otkazuje nastup. Smatra da ne treba prizivati zlo. Ona je uverena da će se Mrka oporaviti i da će uskoro izaći iz bolnice", rekao je za "Informer" izvor blizak pevačici. Međutim, čini se da postoji još jedan razlog što Ane neće odustati od pevanja.

"Mrku svi znaju kao velikog šaljivdžiju, on je toliko pozitivan čovek da svuda unosi samo radost i smeh. Čak i dok prolazi kroz najtežu životnu borbu, on je pozitivan i trudi se da olakša Ani. Mnogi su se začudili kada je ona saopštila da nastupe neće otkazivati, iako se Mrki bore za život. Zapravo, nije fer što ogovaraju Anu jer to je bila Mrkina želja, on zna da Anu pesma i rad održavaju u životu i zato je tražio od nje da mu obeća da se muzike neće odreći ni u najtežim trenucima", rekao je izvor za "Svet" blizak pevačici.

Ana je često isticala kako je Milutin njena životna nagrada i najveći životni oslonac, a poslednjih godina se nisu razdvajali.

Kurir / Damir Dervišagić, ATA / Antonio Ahel Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

 Izvor: Lepa&Srećna