Golman Milan Borjan i njegova supruga Snežana upoznali su se sasvim slučajno. Zapravo, Snežana je greškom Milanu poslala poruku, a onda je usledilo dopisivanje koje je dobilo epilog - brak i sin Filip. Danas uživaju u ljubavi, a Snežana je priznala da skladan brak ipak ne isključuje ljubomoru.

"Slagala bih vas kad bih rekla da mu nisam pogledala u telefon. Ne znam ni jednu ženu koja nije! Imam mnogo obaveza, bavim se detetom. Moj suprug voli da ima kontrolu... Kad je u karantinu, primoran je da bude u hotelu, tako da ima više slobodnog vremena za razmišljanje", kroz osmeh je priznala Snežana za Kurir  dodala da je potpuno normalno da je zainteresovana za ono što joj suprug radi.

"Pogotovo jer je moj suprug poželjan muškarac, pa da vidim koliko! Šalim se, ne gledam puno, ali dovoljno. Ranije je bilo izraženije da on meni proverava telefon, a sad je to u granicama normale", rekla je Milanova supruga koja je posvećena sinu i porodici.

snezana milan borjan
Instagram/Snezana Borjan 

"Obožavam da kuvam. Moje dete ima ručak svaki dan, a oko poslova u kući mi pomaže jedna ženica koja je sa nama dosta dugo. Spremam sve srpske specijalitete, od sarme do punjenje paprike, pita. Imamo privatan posed na Zlatiboru, držim restoran, tamo se ozbiljno jede, ali ja idem na dva dana i pobegnem. Hedonista sam, volim dobra jela i dobro vino, sve dopuštam sebi u granicama normale, tako da se uglavnom zdravo hranim, ali nemam problem ni da zgrešim. Vežbam svaki dan ili svaki drugi", istakla je Sneža Borjan.

Izvor: Lepa&Srećna