Svetska superzvezda Adel objavila je dugoočekivani album "30", za koji je pobrala brojne pozitivne kritike. U reči je pretočila svoj turbulentni životni period, razvod i novu fazu života koju je morala da započne.

Nekoliko dana pre nego što je album ugledao svetlost dana, Adel je gostovala kod čuvene Opre Vinfri gde je govorila o detinjstvu, bivšem suprugu, novoj ljubavi ali i pesmama. Onda je pristala da govori i za australijsku medijsku kuću "Channel Seven", a čast da govori sa divom imao je novinar Met Doran, koji je odmah odleteo za London i ne sluteći šta ga čeka.

To je bila prilika koju je dugo čekao, ali očekivanja se nisu ispunila. Naime, kako prenose strani tablodi Adel mu je postavila pitanje šta misli o njenom novom albumu, na šta je on odgovorio da ga nije odslušao do kraja. Adel je istog trenutka prekinula intervju,a Doran je pokušao da se izvini tvrdeći da je propustio da otvori mejl u kome mu je prosleđen materijal za preslušavanje, ali bez uspeha.

"Ovo je najvažniji mejl u mom životu koji sam propustio da otvorim“, požalio se voditelj, a društvene mreže su bile preplavljene različitim reakcijama: od onih koji su voditelja branili, do onih koji su ga kritikovali. Osim što je propustio priliku života, Doran je zbog ovog propusta suspendovan s posla.

Izvor: Lepa&Srećna