Ksenija Knežević je najavila da počinje da živi zajedno sa Nikolom Todorovićem i da je u izgledu venčanje. Kako je i sama rekla, već je i "red bio".

"Moguće je da ću stati na "ludi kamen" uskoro. Sad se nešto dogovaramo oko toga. Počinjemo da živimo zajedno. Mislim da je red bio. Srećna sam! To je jedino što mogu zasad da vam kažem", nasmejana je bila Ksenija u razgovoru za "Premijeru".

Lepa ćerka Nenada Kneževića Kneza je u vezi sa Nikolom od 2015. godine, a sama je rekla da su najpre bili najbolji drugovi. On je arhitekta, a Knez se sa njim odlično slaže i odobrava ćerkin izbor. Uspeh grupe "Hurricane" u kojoj Ksenija nastupa donela je mnoga iskušenja pa se tako, navodno, ona i rastala od Nikole na neko vreme, ali sada ponovo u vezi cvetaju ruže.

Podsetimo, Kneževićeva je, navodno, bila u kratkotrajnoj romansi sa glumcem Pavlom Mensurom. Razna nagađanja izazvao je i njen radikalni potez brisanja svih slika sa Instagram profila. Sada je, čini se, sve po starom - Uraganke imaju novu pesmu, a Ksenija i Nikola planiraju novu fazu u svojoj ljubavi.

Izvor: Lepa&Srećna