Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OLIVERA BALAŠEVIĆ VRATILA I DEVOJAČKO PREZIME: Đoletova žena progovorila o svom potezu da prekine sve zlobne objave

Olivera Balašević dodala je svom potpisu na knjizi i devojačko prezime... evo zašto!

  Izvor: Youtube/Screenshoot/portal 025

Kada je Olivera Balašević objavila svoju prvu knjigu, javnost je bila toliko iznenađena da je, u prvi mah, bilo malo komentara na činjenicu da je potpisana sa dva prezimena. Međutim, sada su se odjednom pojavili brojni komentari pa je i sama udovica legendarnog kantautora Đorđa Balaševića osetila potrebu da objasni ovaj potez.

Možda će vas zanimati

"Na omotu knjige koja je povod mog oglašavanja, pojavljuje se i prezime Savić, moje devojačko, a životno prezime moje majke, koje me je čuvalo u godinama prepričanim na stranicama koje slede...

"Stavila sam ga tu iz poštovanja, umesto posvete, a pomalo i iz sujeverja, ne baš kao zečiju šapu, pre kao krilo anđelka koji je tako savesno bdio nad jednim kućerkom kraj Begeja...

"Nema dakle nikakvog skandala, čak ni misterije oko toga, niti ičega što bi moglo da konkuriše „zadrugarima“ i koroni u medijima, u retkim preostalim novinama, i na takozvanim portalima. Kad te zadesi da iz nekog razloga postaneš takozvana „javna ličnost“, najčešće te poistovete sa „javnom svojinom“, pa te tako i tretiraju.

Možda će vas zanimati

Prosto mi lakne kad vidim da nigde niko ništa nije objavio o mojoj deci, mojoj porodici, pa samim tim ni o meni, ili u krajnjem nedostatku tema i ovoj knjizi. Istina je da se objavljivanje vesti svelo uglavnom na prenošenje sa nečijih ličnih objava na društvenim mrežama, ali i tu dolazi do silnih slučajnih i namernih grešaka, malo iz aljkavosti, malo više iz zlobe... ", napisala je Olivera na svom Instagram nalogu.

Ona, inače, naglašava da ovo nije njena prva knjiga već "prva koju je uspela da zapiše", pa se poštovaoci njene pisane reči već raduju njenim budućim, novim delima.

Izvor: Lepa&Srećna

Možda će vas zanimati

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije