Dom Ane Bekute i Milutina Mrkonjića je uređen tako da ispunjava sve zahteve ovog poznatog para. Kada su se selili iz manjeg stana nije bilo ni govora da se menja kraj grada jer Vračar nije samo deo grada - to je stil života.

"Vračar je grad u gradu, sa šarmom zanatske Čubure, mirisima, bojama i toplinom Kalenića, gostoprimljivošću starosedeleca i vulkanskom energijom dođoša. Vračar je način života", jednom prilikom rekla za medije pevačica, koja je u svom novom domu napravila pravu oazu mira i dekorisala ga u svom stilu - zelena boja dominira, a jedan deo stana je namenjen njenim nagradama.

Kako bi uvek bila tip-top spremna za svaki događaj, ima i prostoriju u kojoj se samo šminka i sprema, ali i kancelariju u kojoj završava svoje poslovne obaveze. I Milutin ima svoj kutak u stanu gde se opušta uz omiljene društveno-političke emisije.

 Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić Mrka su, kako kaže izvor za "Kurir" stan kupli zajedno.

"U trenutku kada je počela izgradnja stambenog kompleksa u kojem su kupili stan, Mrkonjić je kontaktirao investitorom kako bi se dogovorio o uslovima kupovine. Dopalo mu se mesto na kojem je izgrađena zgrada i materijal od kojeg su rađeni zidovi, zbog čega je kvadrat dosezao cenu i do 3.000 evra. Njihov penthaus zauzeo je čitav sprat i ima dosta staklenih delova. Mislim da se stan vodi na Bekutu, ali su ga zajedno iskeširali", rekao je izvor blizak paru.

Youtube/Printscreen/bekutaana-fanpage, Youtube/Printscreen/Grand Magazin Dom Ane Bekute i Mulutina Mrkonjića na Vračaru

  Izvor: Lepa&Srećna