Trend tetoviranja već nekoliko godina beleži sve veći rast, a ljubitelji tvrde kako time izražavaju svoje emocije i pokazuju posebne veze sa drugima.

Takvu je nameru imala i Ešlin Grejs (21), mlada tiktokerka kojoj se danas sa čuđenjem obraćaju mnogi pratioci jer se priča o pehu koji je doživela širi kao požar po društvenim mrežama. Naime, Ešlin je bila u ljubavi sa izvesnim Aleksandrom i dugo je želela da mu posveti posebnu tetovažu. Na kraju je to i učinila, a odabrala je ogromna slova njegovog imena i - jedno po jedno - "poređala" niz kičmu.

Tetovaža
TikTok / ashlyn grace 

Tek što je to učinila, nedelju dana kasnije su dečko i ona raskinuli! Sada se pratioci utrkuju da joj pomognu sa idejama - kako da učini ovu tetovažu manje traumatičnom.

Zato joj predlažu da dopiše ispod nje prezime nekog slavnog Aleksandra - Bela, Hamiltona, pa čak i nadimak "Veliki" po sećanju na Aleksandra Makedonskog. Među milionima komentara ima čak i onih koji kažu da tatu majstora treba uhapsiti što je ovako nešto učinio. Ipak, Ešlin tvrdi da se nije pokajala. Da li joj verujete?

Izvor: Lepa&Srećna