Gostovanje Edite Aradinović u Parizu uključilo je ne samo poslovne anganžmane već i šetnju i obilazak znamenitosti u francuskoj prestonici.

Pevačica je objavila više fotografija, između ostalog i snimke na pariskim ulicama, kraj Ajfelove kule ali i sa veselja na kojem je zabavljala goste. Međutim, juče je doživela nezgodu i povredila obe noge, a slike je objavila na Instagramu uz objašnjenje da je “malo pala”.

Edita Aradinović povreda
Instagram / editaaradinovic 

A ovo je peh koji se desio u lepom Parizu. Malo sam pala. Razbili smo maler pa šta sad, idemo dalje. Bitno da nam je bilo lepo i veselo”, napisala je Edita uz fotografiju povređenih nogu, a onda je zatražila pomoć:

Je l ima neko savet? Šta da mažem sem Šaljićeve? Postoji li neko magično čudo?”, pitala je Aradinovićeva. Da podsetimo, lekari upozoravaju da se svaka dublja posekotina mora medicinski obraditi i zbrinuti, jer predstavlja "ulaz" u organizam za različite infekcije.

Posekotine se saniraju tako što se brzim ispiranjem čistom vodom izbaci eventualna prljavština iz rane (na primer, kad dete padne na ulici) a zatim isprska dezinfekcionim sredstvom, kao što su jod ili troprocentni hidrogen. 

Dok posekotina krvari, treba je pritisnuti sterilnom gazom, a kad krvarenje prestane, može se pokriti čistom gazom i umotati zavojem. Vlažne rane koje ne krvare treba posuti antiseptikom u prahu.

Edita Aradinović povreda
Instagram / editaaradinovic 

Izvor: Lepa&Srećna