Nikolina Kovač je danas zanosna plavuša koja izgledom može da parira i manekenkama. Njenu besprekornu liniju nisu narušila ni dva porođaja jer pevačica i te kako vodi računa o ishrani i redovno trenira, pa je rezultat i više nego vidljiv.

Kada se prvi putprijavila na takmičenje "Zvezde Granda" imala je tek 16 godina i izgledala je potpuno drugačije - imala je smeđu kosu i čak 20 kilograma više nego sada.

"Kako je ovo slatko. Ja sam na prvoj audiciji bila dete, bila sam preplašena. Došla sam iz Sarajeva u Šabac, jer u tom periodu nije bilo audicija po Bosni i Hercegovini. Imala sam 16 godina, 20 kilograma više i bukvalno sam iz svoje sobe došla na scenu ‘Granda‘",  ispričala je Nikolina za "Grand Online" i istakla da je tada bila druga godina srednje Muzičke škole, odsek solo pevanje i da se to i čulo na audiciji.

Youtube/Printscreen/Grand Online Nikolina Kovač na audiciji za "Zvezde Granda"

Nikolina je nedavno za "Pink" ispričala da je oduvek imala problem sa samopuzdanjem i stidljivošću.

"Godinama sam potiskivala svoju inspiraciju zato što me je bilo sramota, po prirodi sam veoma stidljiva osoba i nemam samopouzdanja. Ipak, odlučila sam da pokažem svoju pravu stranu. Pravo vreme je da prestanem da se sramim, jer samo želim da ostavim trag koji će me opisivati. Mnogo je bitno da, kada ljudi čuju neku pesmu, odmah prepoznaju stil i izvođača", bila je iskrena Nikolina. 

Izvor: Lepa&Srećna