Manekenka Dejana Živković je trudna, a svi se sećaju kako je govorila da joj je to najveća želja u životu.

Pred svoju 30. godinu, lepa Srpkinja je pronašla, reklo bi se, idealnog partnera s kojim čeka bebu. Reč je o Filipu Simoviću, koji je vlasnik teretane i vodi porodični biznis. Za sada Dejana ne objavljuje njegove slike. "Iako im pol bebe nije bitan, saznanje da će dobiti sina ih je potpuno raznežilo", piše Alo.

Par naredne godine planira i venčanje, nakon što se Dejana bude porodila, a sada je u četvrtom mesecu.

"Svrha života jeste u tome da čovek pronađe idealnog partnera s kojim želi da zasnuje zdravu porodicu", rekla je manekenka ranije za Story. "Spremna sam da dam svoj maksimum u korist obostrane sreće, ali to isto zahtevam zauzvrat. Ukoliko je tako, za nas nema granica."

Dejana je mnogo puta kritikovana zbog menjanja izgleda, mada je objašnjavala da je stradala u saobraćajnoj nesreći u kojoj joj je deformisano lice.

"Javnost to nije znala jer sam htela da sakrijem. Čini mi se da sada treba da pričam o tome. Imala sam udes pre dve godine i nisam bila nekoliko nedelja u gradu jer je trebalo da se oporavim. Lice mi je bilo malo.... imala sam hematome... lice mi je bilo poprilično uništeno s jedne strane", ispričala je Dejana u emisiji "Ekskluziv". "Zbog toga sam morala da pravim da obe strane izgledaju isto. Tako da je to jedan od razloga zašto to izgleda tako neprirodno. Rekli su da će sve to da se smiri. Ja to i dalje osećam i vidim, a očigledno vide i drugi koji govore da sam nešto radila", rekla je Dejana.

Izvor: Lepa&Srećna