Da majčinstvo potpuno promeni život žene nije tajna, a to je potvrdila i glumica Bojana Ordinačev, koja je pre 4 dana rodila sina. Lepe vesti je uz sinovljevu fotografiju i stihove Đorđa Balaševića objavila na Instagramu, a sada je s obožavaocima podelila kako se snalazi u prvim danima sa bebom.

"Ljudi, hvala svima na čestitkama i divnim željama, ne stižem da odgovorim, ali sam presrećna što je toliko vas koji su mi čestitali. Na osnovu vrlo kratkog iskustva od četiri dana zaključujem da bi se žene trebale rađati sa tri ruke. Je l prodaje neko treću ruku u dobrom stanju, ne pitam za cenu?", našalila se glumica koja nerado deli detalje iz privatnog života, ali je jednom prilikom napravila izuzetak i na  pitanje o roditeljstvu odgovorila. 

"Želim da imam svoje dete i očekujem da će se to i desiti. U životu žurimo da mnoge stvari što pre ostvarimo, a zapravo samo treba pustiti da se same dogode. Mi tu malo možemo da učinimo, zato samo treba da sačekamo najbolje vreme za neke želje. Mislim da će tako biti i sa mnom", rekla je glumica kojoj se želja i ostvarila. 

Izvor: Lepa&Srećna