Džef Bezos je vest da se nakon 25 godina braka razvodi od supruge Mekenzi saopštio 4. aprila 2019. godine. Bivši supružnici su zajedno stvorili nepojmljivo bogatstvo. Oboje su radili u osrednjim firmima i živeli u iznajmljenoj kući kada su osmislili koncept "Amazona". Ispostavilo da je razlog razvoda bio taj što se Džozef zaljubio u Loren Sančez, s kojom je imao aferu dok je bio u braku.

Kada je informacija o njegovoj preljubi dospela u javnost, on i Mekenzi izdali su saopštenje u kom su javnost obavestili da se razvode, a samo dan kasnije Loren je otkrila da je stavila tačku na svoj dotadašnji brak sa Patrikom Vajtselom.

Čini se da je Loren sa bivšim suprugom ostala u odličnim odnosima s obzirom da su na večeru izašli zajedno sa novim partnerima. Odnosno, ona i Bezos su Patrika i njegovu novu ženu izveli na ručak. Sudeći po osmesima koje nisu skidali s lica proveli su se odlično, a mnogima nije promaklo da je Loren obukla haljinu koja ne laska njenoj figuri. Patike su dodatno vizuleno "skratile" njene noge, ali čini se da to Bezosu ni najmanje ne smeta jer nije skidao ruke sa svoje devojke. 

Profimedia Džef Bezos i Loren Sančez na večeri sa njenim bivšim mužem


Bezos je svoju slobodu i mogućnost da nesmetano uživa u ljubavi sa Loren skupo platio - razvod ga je koštao 38, 3 milijardi dolara, ali i 19, 7 miliona deonica Amazona. 

Izvor: Lepa&Srećna