Udajom za princa Harija, nekadašnja glumica Megan Markl dobila je status koji ne može da se kupi. Postala je pripadnica jedne od najmoćnijih porodica sveta, koju je kasnije i napustila, zbog, kako je govorila, načina na koji su je tretirali.

O svemu što je doživela govorila je u intervju s američkom voditeljkom Oprom Vinfri, kada je otkrila kakvi su njihovi međusobni odnosi zbog čega je čak razmišljala i o samoubistvu.

Britanska javnost je osudila i nju i princa Harija zbog onoga što su učinili, a tome se pridružila i njena primarna porodica, polusestra Samanta, a posebno polubrat Tomas, koji je otkrio detalje iz prvog Meganinog braka koji se završio neslavno.

"Frajer s kojim je prvi put bila u braku nije prošao dobro. Zgazila ga je i na kraju ostavila",  rekao je Tomas u rijaliti šou "Big Brother VIP".

Megan je sa producentom Trevorom Engelsonom bila u braku 2 godine, a glumica se 2013. godine razvela - zbog nepomirljivih razloga.

Kako navode svetski mediji toliko joj se žurilo da okonča brak, da je verenički prsteni burmu poslala poštom svom bivšem dragom.

Izvor: Lepa&Srećna