Saša Popović i Suzana Jovanović imaju, čini se, savršen život. Uživaju u odrastanju dece, ćerke Aleksandre i Suzaninog sina iz prvog braka Danijela, a materijalno mogu da priušte gotovo sve.

Ipak, da to ne znači da u njihovom životu nema problema, priznala je pevačica koja kaže da ne dozvoljava da joj se teški momenti ogledaju na licu, ali da ih je svakako doživljavala.

"Kada sam bila u najvećoj patnji, bolu i tuzi, niko to nije znao, smehom sam sve rešavala. Svi misle da ja nemam probleme, a imam ih i te kako. Samo mrtav čovek nema probleme", bila je iskrena Suzana za "Svet", koja često ističe da živi kao sav normalan svet ne opterećujući se finansijskim prestižom i materijalnim stvarima.

"Ne zanimaju me komentari stilista koji kažu da sam se obukla kao seljanka. Ja oblačim ono u čemu se dobro osećam. Nekada nisam imala novca da nosim markirane stvari, kupovala sam po tržnim centrima i na buvljaku, a ni danas nemam ništa protiv i ne stidim se toga. Modni kreatori te hvale samo ako im daš novac, a ako nemaju korist od tebe i ako ne sarađuješ sa njima, oni te pljuju", izjavila je svojevremeno Suzana, i priznala da joj se ne dopada to što se u Zvezdama Granda ne bave više pesmom nego garderobom.

"Užasno je kada žiri komentariše stajling takmičara, bitno je da su ispeglani, čisti i uredni, a ne da vrište marke sa njih", rekla je Suzana.

Izvor: Lepa&Srećna