Brak Mašana i Mire Lekić u javnosti je delovao idealan, pa je vest da se razvode iznenadila mnoge. Izvori bliski paru su otkrili da su Mira i Mašan već duže vreme imali nesuglasice koje nisu uspevali da prebrode, pa su oboje krenuli svojim putem.

Autor popularnog serijala “Dosije” ubrzo je uplovio u vezu sa 13 godina mlađom Kristinom Nikolić sa kojom je dobio ćerku. O novinama na životnom planu, nije želeo da govori, a sada je otkrio i zbog čega.

"Brinuo sam kako će javnost gledati na to što se bivša supruga i ja nismo zvanično razveli. Istina je, međutim da smo Kristina i ja otpočeli vezu u vreme kada smo se Mira i ja uveliko razišli. Tada sam živeo na Zlatiboru, ona s Milom u Beogradu, ali smo ostali u divnim odnosima i sada smo prijatelji. Imamo ćerku koja nas spaja i dalje veže. Jedno drugome želimo sve najbolje i uvek smo tu da pomognemo i pružimo savet. Osnovni cilj nam je da ćerku izvedemo na pravi put", rekao je Mašan za "Story" i naglasio da je oduvek priželjkivao veliku porodicu.

"Oduvek sam želeo da imam puno dece i voleo bih da ih dobijem još. Moje najveće bogatstvo su Mia i Zoi. Tata sam koji sve radi, pripremam hranu, budim se noću. Nije im to ništa strano jer sam kroz sve to već ranije prošao, sada se lagano prisećam", rekao je Mašan.

Izvor: Lepa&Srećna