Megan Markl je jedna od najmoćnijih žena današnjice, s nepogrešim osećajem za modu. Njeno svako pojavljivanje izaziva mnogo pažnje jer svako izdanje odiše elegancijom i jednostavnošću, a ipak uspeva da protka i aktuelne trendove.

Sada je sa suprugom, princom Harijem, u poseti Njujorku, što je njen prvi javni nastup otkako je na svet donela drugo dete - ćerkicu Lilibet. A nekadašnja glumica se i te kako potrudila da se o njoj govori, pa se pojavila u efektnom izdanju.

Megan je ponela  "Loro Piana" kaput od kašmira koji izgleda fantastično, ali je za "obične smrtnike " zbog cene od čak 4.095 evra, ipak nedostižan san. Iskombinovala ga je sa pantalonama iste modne kuće koje koštaju 210 evra i "Manolo Blahnik" salonkama koje se u prodaji mogu naći za 515 evra.

Profimedia Megan Markl je sa suprugom, princom Harijem, u poseti Njujorku, što je njen prvi javni nastup otkako je na svet donela drugo dete - ćerkicu Lilibet.

"Zlatna devojka" kako su je prozvali britanski tabloidi nasila je skupoceni nakit uključujući svoj verenički prsten od 270 hiljada funti i "Cartier " ručni sat princeze Dajane koji je procenjen na 17.800 funti!

Izvor: Lepa&Srećna