Sin i suprug Marine Tucaković zamolili su da se zbog loše epidemiološke situacije niko ne pojavljuje na njenoj sahrani, i pozvali da se oproste od autorke brojnih hitova, intimno, uz stihove koje je pisala.

Dragana Mirković, koju je Marinina smrt veoma pogodila, upravo je to i učinila. Na sahranu nije došla, ali je na Instagramu objavila sve hitove koje je Marina za nju napisala, između ostalih: "Pitaju me u mom kraju", "Nisam ni metar od tebe", "Crni leptir", "Tugo mojih dana". Dragana je mnoge dirnula načinom na koji se oprostila od Tucakovićeve.

sahrana marine tucakovic
Instagram/Dragana Mirkovic 

 Kada je saznala za Marininu smrt Dragana je uputila podršku njenom sinu Laći:

"Umetnik, revolucionar, vizionar, ali pre svega - čovek. Draga moja Marina, hvala ti za sve divne tekstove, za najlepše trenutke koje smo zajedno provele, nezaboravne savete koje si mi dala, hvala ti što si ovaj svet učinila boljim mestom svojom lepotom duše i svojim talentom.

Moje misli sada idu ka tvojoj porodici, a posebno tvom sinu Laći, jer samo mi koji smo imali sreću da nas u ovom životu dodirneš svojom veličinom, možemo makar da naslutimo koliko su izgubili tvoji najbliži.

Koliko god da sam vremena provela sa tobom, uvek će mi biti malo, a sa tobom odlazi čitava epoha naše muzike.

Putuj sa anđelima, draga moja Marina, i nađi mir koji zaslužuješ", napisala ja Gaga.

Uprkos apelu porodice da se niko ne pojavljuje na sahrani, brojni prijatelji, kolege kao i poštovaoci njenog rada, nisu mogli to da prihvate kao opciju, pa su se pojavili na Novom groblju da isprate Marinu.

Izvor: Lepa&Srećna