Šenon Doerti, zvezda nekad popularne serije "Beverli Hils" se bori svom snagom protiv raka dojke i ne želi da bude otpisana zbog svoje bolesti.

Glumici je konstatovan karcinom u 4. stadijumu, koji se po mišljenju mnogih lekara smatra neizlečivim. Ipak, kako istraživanja i načini lečenja sve više napreduju, svi se nadaju da bi i ovaj stadijum mogao postati samo hronično stanje bolesti.

Šenon još uvek radi i kaže da se "bori za život" i održava kontakte sa porodicom i prijateljima. "Ne želim da se ponašam kao da umirem", rekla je Šenon, uključivši se u američki jutarnji program posvećen mesecu borbe protiv raka dojke.

Šenon Doerti
Profimedia 

"Mnoge ljude otpišu kad im bude postavljena dijagnoza karcinoma u 4. stadijumu. Misli se da oni ne mogu da rade ili, barem, da ne mogu da rade u punom kapacitetu, a to nije tačno", objašnjava Šenon. "Meni sad gluma prija i više nego pre."

Glumačkoj zvezdi je rak dojke otkriven 2015. godine, a u remisiju je ušla 2017. godine. Prošlog februara je objavila da se bori sa karcinomom u 4. stadijumu.

Izor: Lepa&Srećna