Savršena linija Nataše Bekvalac bila je rezultat napornih treninga koje redovno praktikuje, ali i korigovane ishrane - pevačica se hrani po principima Atkinsonove dijete, koja je u poslednje vreme sve popularnija u nutricionističkom svetu.

Takvim režimom uspela je da joj vaga pokaže 47 kilograma, ali kako je čvrsto rešila da se zdravog načina života pridžrava u svim segmentima i ostavi cigarete, ipak se ugojila. Sada ima kilograma koliko je imala nakon što je rodila drugu ćerku, ali to joj ni najmanje ne pada teško jer zna da radi dobro svom zdravlju.

"Dakle isto ovoliko kilograma sam imala u momentu izlaska iz bolnice kada sam rodila moju Katju... To mi se desilo nakon prestanka pušenja, ali ne odustajem. Videćete me za deset dana jer sam opet u rukama svoje spasiteljke",  napisala je Bekvalčeva, koja je nakon odluke da ostavi nikotin ipak počela više da jede.

"Svaki dan mi je malo lakše od prethodnog, ali mi je i dalje jako teško. Morate naći jak motiv, nešto što može da stane na crtu ovom poroku koji će vas prvo zavesti a onda lagano ubijati. Još sam jako nervozna, razdražljiva, tankih živaca, doslovno me sve iritira i izvodi iz takta. Eto, pišem vam ovo jer ste me pitali... Budite mi dobro i zdravo. Bože, samo da ne poludim, eto samo to želim", napisala je ona nedavno na Instagramu.

Izvor: Lepa&Srećna