Na sahrani Marine Tucaković došlo je, navodno, do incidenta jer je njen sin Milan Laća Radulović rekao Ceci Ražnatović da ne prilazi grobu.

Više poznatih ličnosti je reklo da se ovo uopšte nije dogodilo ili da su Laćine reči pogrešno interpretirane u medijima. Tako je, recimo, Mina Kostić za Kurir izjavila da je Marinin sin samo skrenuo pažnju da ne prilaze svi u isto vreme blizu, kako bi se održala distanca zbog protivepidemijskih mera.

Međutim, ne jenjava interesovanje za ovaj slučaj, a ni za početak sukoba između popularne pevačice i sina autorke njenih brojnih hitova. Kako prenosi Pink.rs, Marina je svojevremeno istakla da joj Laća "nije napravio nijedan problem sa pevačima zbog svega što je iznosio javno. To je njegova stvar, nek piše po društvenim mrežama šta hoće, u tom pogledu on je potpuno drugačiji od mene.

Ja se ne izjašnjavam, a on neka priča. To što je pričao da ide na sud sa Cecom i da ju je tužio, nema ništa od toga. Ma kakav sud? Da li je to rekao u afektu ne znam, ali što se tiče tužbe sa Cecom, to ne postoji. Ja mu stalno kažem: "Sine moj, treba da napraviš neki kompromis, nemoj sve brzo i tako...", ali ne vredi, on sve radi usijane glave, zato ne mogu da utičem na njega, više nije mali. Sarađujemo sa istim pevačima, ali nije mi napravio nijednu svađu, niti neprijatnost. Ja sam se posle tih njegovih ispada u javnosti i po društvenim mrežama čula sa Cecom, radim joj pesme, ali ništa o njemu nismo pričale. Ne ulazim u te njegove probleme, ja sam ja, a on je on", govorila je tada Marina, piše pomenuti medij.

Osnovu sukoba neki vide u Laćinoj objavi na Tviter nalogu, a tiče se SMS poruke koju mu je Ražantovićeva poslala.

"Da se razumemo. Jer ne mogu više da krijem informacije: Jedne noći, poslala je meni poruku: Meni je to skupo ko Marina! Pre toga, troškovnik sam triput ispostavio. Sve bi to bilo prihvatljivo, da nisam potcenjen i uvređen na nivou: "Skupo mi ko majka" . Ovo nema veze sa pravdom. Nema veze sa slučajem. Ima veze s tim da je moja majka bila skupa. Tu je moj revolt nastao. A sad kreće pravda", glasio je deo te objave prema navodima Pinka.

Izvor: Lepa&Srećna