Željko Šašić ponovo se našao u centru pažnje javnosti zbog svog ljubavnog života. Često je o razvodu od bivše supruge Sonje govorio teška srca, a sada je ponovo na meti znatiželjnih pitanja i to zbog optužbi bivše devojke Katarine Lazić.

Ona je prvo iznela sumnju da joj je pevač ukrao automobil, da bi poton govorila o detaljima njihove veze, koja je okončana pre tri godine. Njena priča je, malo je reći, iznenadila sve.

"Željko i ja smo se davno rastali i s moje strane više ne postoje nikakve emocije. Bila sam mlada kad sam s njim ušla u ceo odnos. Sve je bilo idealno dok razlika u godinama nije počela da pravi problem. Posle su počeli problemi sa Sofijom, sa Sonjom, a ja sam ga savetovala da se normalno ponaša. Sonja ga je tužila jer nije plaćao alimentaciju za dete, a posle je naš odnos polako krenuo da se ruši. On je postajao sve hladniji i sebičniji prema meni da bi na kraju svaku priliku koristio da me vređa. Od vatrene ljubavi koju smo imali došli smo do hladnog odnosa. On je u narodu predstavljen kao paćenik, a da ga je Sonja ostavila zbog Lukasa totalno je netačno. Mogu da razumem što ga je Sonja je ostavila, imala je sigurno svako pravo jer je i nju, kao i mene, tretirao kao roba. To nijedna žena neće da trpi, a meni je pričao da je ona ta koja je naporna, sebična i tako dalje. Trudila sam se da ništa ne dospe u novine jer sam znala koliko mu je na kraju bilo teško što sam ga ostavila",  rekla je Katarina za "Srpski Telegraf", Željko nije mogao a da ne reaguje.

"Ja ovo ne razumem, majko mila. Šuplja priča. Koga sam ja tretirao kao roba, pa ja sam ceo život svačiji rob. Ustajem jutros i čitam naslove i ništa mi nije jasno", rekao je pevač za "Blic" te izneo svoje mišljenje o bivšoj partnerki.

"Nemam stvarno komentar. Bila je dobra duša, ne znam šta joj se desilo. Mi nismo zajedno više od tri godine, šta to može da bude, da ona sada priča o vezi sa mnom. Neka priča šta god hoće", rekao je pevač Željko Šašić.

Izvor: Lepa&Srećna